Lokalen i maj

Ja nu har det hänt lite i lokalen... Lite glasväggar och klassrumsfärger börjar komma upp. Glolvet i verkstan är också färdigt och nästa torsdag till söndag går flyttkalaset för verkstadsmaskinerna.

Korridoren vid verkstaden och ett gult el/pneumatikrum och sen de två klassrummen.

Klassrummen från verkstan.

Verkstan från det orange klassrummet.

Verkstan och i hörnet gymmet. Pelarna kommer målas halvvägs i en färg helt vald av Fleming, vår verkstadslärare.

Biblioteket målas.

Kafeterian med begynnande utgång och utan vitvaror.

Klinkers för entré och toaletter.

Toaletterna blir fräscha.

Kakel och golv på toaletterna.

Gröna och röda klassrummen innan vikvägg och glasväggar.

Ett grönt och ett rött klassrum med närbild av fondväggarna i respektive rum.

De två små klassrummen innan fondvägg och glasväggar.

Nästa gång det kommer bilder är blir från verkstadsflytten om en vecka. Sen är det dags för eleverna att komma och besöka lokalerna och först ut är våra elever i åk 1 som kommer att åka och kika den 1a juni. Åk 2 får vänta lite och åka först den 7e juni för att kolla. Båda besöken avslutas med lunch i den restaurang som sedan blir vår lunchrestaurang.   Vi hörs /Cecilia