Liten skola – stort hjärta

Teknik och Servicegymnasiet är en liten och exklusiv skola. Vi tar endast in 12 elever på el- och energiprogrammet och 24 elever på industriprogrammet. Sammanlagt har vi ungefär 70-100 elever och 10-15 personal. Vi anser att små klasser skapar de bästa förutsättningarna för att lärare ska kunna hjälpa dig att lära och därför delas klassen ofta i grupper om 12 elever eller ibland till och med 6 elever. Det innebär att du som elev alltid kommer bli sedd och få en chans att arbeta efter just dina förutsättningar. Detta skapar också en familjär och hemtrevlig miljö där alla känner sig trygga och blir sedda. Vårt mål är att alla elever ska känna sig trygga i skolan - varje dag. Citat från en elev: " Här behöver man aldrig ha fjärilar i magen på väg till skolan"