Före detta elever

Angelica Högberg
Angelica Högberg
Med en liten skola som den här, finns det större chanser att lära sig något. Jag kom i kontakt med skolan på Gymnasiemässan. Det är klart att det var lite läskigt att vara ensam tjej i början, men det har gått jätte bra. Jag tycker att det är en bra utbildning och det här med körkortet är naturligtvis ett plus. Skolan är faktiskt mycket bättre än jag hade väntat mig. Lärarna är bra och faktiskt mer som vuxna kompisar. Efter det här året har jag fått tillbaka lusten att plugga och funderar på att läsa vidare efter gymnasiet.

Johan Marchall
Johan Marchall
Det är en liten skola och man får mycket hjälp av lärarna här - de har tid för en. Jag fick höra om skolan av en kompis som sökte men inte kom in. Nu när jag hara gått här i ett år, är det inte alls som jag trodde att det skulle vara - det är bättre, mycket bättre. Det är roliga ämnen och så ser jag fram emot körkortet. Jag kan verkligen rekomendera den här skolan - det är en bra skola med varierande undervisning.

Björn Söderström
Det var en SYO-konsulent som tipsade mig om den här skolan. Så hade jag ett par kompisar som gick här. Jag tycker att det är bra med en liten skola, det blir lugnare och man får tid att lära sig. Lärarna är väldigt bra och de tar sig verkligen tid att hjälpa en. Om man är intresserad av praktiska saker och teknik, så tycker jag att det är en jättebra allround-utbildning. Just nu vill jag bli elektriker, men praktiken kan ju kanske ändra på det.